METRO ŞANTİYESİNDE İN CİN TOP OYNUYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

METRO ŞANTİYESİNDE İN CİN TOP OYNUYOR!


 

Projedeki finansman ve teknik sıkıntılara rağmen Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in yapımında ısrar ettiği, 3 Ocak’ta temeli büyük bir şovla atılan Mersin Metrosu’nun eski otogar sahasındaki şantiyesinde adeta in cin top oynuyor!

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in ev sahipliğinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımlarıyla, Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü olan 3 Ocak 2022 tarihinde Mersin Metrosu’nun Temel Atma Töreni gerçekleştirildi.

CHP ve İYİ Parti’nin miting havasında ki temel atma töreninde görevde gösterisi yaptığı projenin son durumu ise görenleri hayretler içinde bırakıyor.

Vahap Seçer’in “Mersin’in vizyon projesi” sloganıyla temelini attığı ve 3,5 yılda bitirme sözü verdiği projenin eski otogar alanındaki şantiyesinde adeta in cin top oynuyor. Bir iş makinesi ile belediye tabelasının yer aldığı sahadaki görüntü eleştirilere neden oluyor.

Projenin 13,4 kilometrelik ilk etabı eski Mezitli Belediyesi önünden başlayıp, eski otogarda bitecek Metro’nun ikinci etabı Yenişehir Fuar Alanı’nda başlayıp, 34. Cadde boyunca devam edecek. Hat buradan 11 kilometre boyunca Üniversite Hastanesi’ne, Üniversite’ye ve GMK Bulvarı’na ring yapacak.

10,5 kilometrelik 3. Etap ise eski otogardan başlayıp; 1. Etap’ın doğu noktasında son bulduğu istasyondan Şehir Hastanesi ve yeni otogara kadar gidecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA