MERSİN’DE HIRSIZLARIN YENİ HEDEFİ MEZARLIK TUVALETLERİ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE HIRSIZLARIN YENİ HEDEFİ MEZARLIK TUVALETLERİ OLDU


 

Haber Merkezi

 

Mersin'de Çiftlikköy Mezarlığından bulunan tuvaletlerin kapı ve iç tefrişat malzemeleri çalındı.

Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kentte vatandaşlar için inşa edilen tesislere yapılan saldırılara bir yenisi daha eklendi. Yenişehir ilçesinde bulunan Çiftlikköy Mezarlığındaki tuvaletler hırsızların yeni hedefi oldu. Vatandaşların kullanımı için Çiftlikköy Mezarlığına kısa süre önce inşa edilen tesiste bulunan tuvaletlerin kapıları hırsızlar tarafından çalındı. Erkek, kadın ve engelli tuvaletinin olduğu tesise akşam saatlerinde girdikleri tahmin edilen hırsızlar, 5 kapıyı, tuvaletlerin içinde yer alan 4 bataryayı ve 3 el kurutma makinesini çaldı. Tuvaleti kullanılamaz hale getiren şahıslar kayıplara karıştı.

 

GEREKLİ YASAL SÜREÇ BAŞLATILDI

Sabah saatlerinde rutin denetimini yapan personelin hırsızlığı fark ederek ihbar etmesi üzerine gerekli yasal süreç başlatıldı. İnceleme için polisler ve olay yeri ekipleri gelirken, Büyükşehir Belediyesi tuvaletlerin yenilenmesi için çalışmalara başladı.

Mezarlıklar Dairesi Mezarlıklar, Cenaze ve Defin Hizmetleri Şube Müdürü Murat Namlı, gerekli yasal incelemelerin başlatıldığını belirterek, “Personelimiz sabah geldiğinde yaptığı kontroller neticesinde 5 adet kapımızın, 4 adet bataryamızın, 3 adet de el kurutma makinemizin hırsızlar tarafından çalındığını tespit etmiş. İlgili karakola müracaat ettik. Polisler gerekli incelemeleri yaptı. Olay yeri inceleme ekipleri de incelemelerini tamamladılar. Gerekli yasal işlemleri başlattık” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA