EHLİYET İÇİN 6 BİN 500 TL’YE KOPYA DÜZENEĞİ KURDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EHLİYET İÇİN 6 BİN 500 TL’YE KOPYA DÜZENEĞİ KURDU


 

Ehliyet sınavında kopya çekmek isteyen A.U.C. isimli şahıs yakalandı. Şüphelinin üzerinde 6 bin 500 TL’ye kurdurduğu kemer arkasına gizlenmiş taşınabilir modem ve kopya düzeneği, yaka düğmesi şeklinde gizli kamera ve 1 adet kulak içi kablosuz kulaklık bulunduğu tespit edildi.

Haber Merkezi

 

Mersin’in Silifke ilçesinde son aylarda sıkça rastlanan ehliyet sınavında kopya çekmek isteyenlere yönelik yeni bir operasyon daha yapıldı.

Emniyetten yapılan açıklamaya göre; Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü idaresinde; 31 Aralık 2021 günü 18:00/19:00 saatleri arasında Silifke E-Sınav Merkezinde gerçekleştirilen Ehliyet Sınavında görevliler bir şahsın kopya çektiğinden şüphelenerek, ekip talebinde bulundu.

Asayiş Büro Amirliği ekiplerince sınava katılan 1984 doğumlu A.C.U isimli şahsın üzerinde; kemer arkasına gizlenmiş taşınabilir modem ve kopya düzeneği, yaka düğmesi şeklinde gizli kamera ve 1 adet kulakiçi kablosuz kulaklık bulunduğu tespit edildi.

Şüphelinin kopya düzeneğini 6500 TL karşılığında S.’ye hazırlattığı, 3000 TL ödeme yaptığı, sınav akabinde 3500 TL daha ödeme yapacağı anlaşıldı ve talimat gereği şüpheli A.U.C. isimli şahıs gözaltına alınırken şüpheliS.  S.’nin tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA