ERDEMLİ’DE 2+1 DAİRE İCRADAN SATILACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERDEMLİ’DE 2+1 DAİRE İCRADAN SATILACAK


 

Haber Merkezi

 

Mersin’in erdemli ilçesinde 120 metrekare 2+1 daire icradan satışa çıkartılacak. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yer alan ilana göre, Mersin ili, Erdemli ilçesi, Tömük Mahallesi Alataş mevkii 13 ada, 47 parsel, 11. blok 5. kat no:12 nolu bağımsız bölüm icradan satılacak.

Zemin artı 5’inci katta bulunan ve 2 adet balkonu olan kuzey-güney cepheli yapının yer döşeme kaplaması seramik olup, duvarlar tavana kadar fayans kaplı. Giriş kapısı çelik kapı olup; iç kapı kanat, kasa ve pervazları amerikan panel doğrama olan dairenin balkon kapısı ve pencereleri pvc doğrama. Mutfakta tezgah altı ve üstü dolapları, tezgah üstü mermer imalatları ile dairenin sıhhi tesisat ve elektrik tesisat işleri tam olan dairenin de içinde bulunduğu blok asansörlü.

Arsa payı 16/13844 ve imar durumu mevcut imar planında tercihli turizm alanı olarak görülen daire 300 bin TL değer ile ilk olarak 03 Mart 2022 günü 11:20 - 11:25 arası, 2. Satış Günü olarak da 7 Nisan 2022 günü 11:20 - 11:25 arası Erdemli Belediye Başkanlığı Nikah ve Konferans Salonu 4. Kat adresinde satışa çıkartılacak.

 

Ayrıntılı bilgi ve ilana ulaşmak için tıklayınız

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA