GÜLNAR-BİR’DE YENİ BAŞKAN KEMAL DURAN OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜLNAR-BİR’DE YENİ BAŞKAN KEMAL DURAN OLDU


 

Gülnar-Bir Derneğinin olağan genel kurulunda yeni başkanlığa Kemal Duran seçildi.

Hediye Eroğlu

 

Gülnarlıların birlikteliğini sağlamak ve seslerinin gür, etkin, yetkin, güçlü ve birlikte çıkabilmesi için kurulan Gülnar-Bir Derneği’nin 2. Olağan Genel Kurul toplantısı  Yenişehir Belediyesi Nikah Solanu’nda yapıldı. Çok sayıda davetlinin ve dernek üyelerinin katıldığı olağan genel kurulun Divan Başkanlığını derneğin Danışma Kurulu Başkanı Okan Mehmet Takan, Divan Katipliğini Yenişehir İlçe Temsilcisi  Emre Kayrak ile divan üyeliğini Yönetim Kurulu Üyesi Hülya Toklu yaptı. Eski Başkan Dr. Cengiz Ertürk’ün aday olmadığı genel kurula tek liste ile gidildi. Yapılan konuşmaların ardından üyelerin oy birliği ile Kemal Duran derneğin yeni başkanı olurken yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Durna Ok (Başkan Yrd.) Meryem Eşki (Sekreter) Mustafa Kafes (Sayman) Ahmet Ali Gümüş,  Dr.Ali Koray Kenziban, Kemal Gülnarlı, Ecz.Demet Ünsal, Şahin Aydın, Cemil Yeşil, Av. Erdi Buğra Bahar

Eski Başkanı Dr. Cengiz Ertürk yaptığı açıklamada, , 4 yılın sonunda derniğimizi yeni arkadaşlarımıza devrediyoruz. Çok güzel günlerimiz oldu. Güzel çalışmalar yaptık. Biz alt yapıyı elimizden geldiğince yaptık. Pandemi döneninde belki biraz pasif kalmak zorunda kaldık ama yapacaklarımızı ve düşündüklerimizi artık yeni arkadaşlarımız yapacak. Güzel ve sistematik bir altyapı bıraktık. İnşallah devam ettirirler” şeklinde konuştu.

Yeni Başkanı Kemal Duran ise “2. Genel Kurulumuz bizim açımızdan çok önemli. Şu anki yönetimimiz muhteşem bir eser bıraktı. Biz yeni yönetim ile birlikte bu eseri daha yukarı taşımamız gerekiyor ki yeni yönetimde olduğumuzun bir anlamı olsun. İnşallah yeni yönetimle beraber çok planlı disiplinli bir çalışmaya gideceğiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA