EVLİLİK VAADİYLE DOLANDIRILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EVLİLİK VAADİYLE DOLANDIRILDI


 

Mersin’de evlilik vaadiyle Kayseri’den getirdikleri şahsı 26 bin 100 TL dolandırdığı iddia edilen 5 kişi gözaltına alındı.

Haber Merkezi

Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, G.T. isimli şahıs evlilik yoluyla dolandırıldığını ifade ederek Asayiş Şube Müdürlüğüne başvurdu. G.T. alınan ifadesinde Kayseri ilinde ikamet ettiğini bir arkadaşının vasıtası ile tanışmış olduğu şahısların aracılığı ile evlenme vaadiyle Mersin’e geldiğini söyledi. Mersin’de adresini bilmediği bir eve giderek  bu şahısların aracılığıyla ismini Aycan olduğunu söyleyen şahıs ile evlenmek üzere anlaştıklarını anlatan G.G. ikamette bulunan ve aracılık eden şahıslara banka kanalı ile havale yapmak suretiyle 17 bin TL, nakit olarak ise 3 bin 500 TL para verdiğini ayrıca Aycan isimli şahsa 5 bin 600 TL değerinde altın yüzük ve 800 TL değerinde 2.el cep telefonu aldığını kaydetti. Daha sonra şahısların telefonunu kapatması nedeniyle ulaşamayan G.T. dolandırıldığını beyan ederek şikayetçi oldu.

Ekipler yaptıkları araştırmalar sonunda olayın şüphelileri olduğu tespit edilen R.S (32), İ.K(29), K.S(52), A.N(25) ve E.K(25) isimli şahıslar yakaladı. Şüpheliler işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA