TİY VİTES YÜKSELTTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY VİTES YÜKSELTTİ


 

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayıp yönetim ve hoca krizi ile yarıştan kopan Tarsus İdman Yurdu, yeni yönetim ve hoca ile vites yükseltti. Antalya kampı Cumartesi günü sona erecek olan TİY, ilkyarının bitmesine iki hafta kala Zonguldak deplasmanında yükseliş için galibiyet arayacak.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, devre arasına iki hafta kala vites yükseltti. Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurul ile yönetim krizini ve ardından Gürses Kılıç’ın yeniden Teknik Direktörlüğe getirilmesi ile takımdaki sorunları çözüme kavuşturan Sarı Lacivertliler, yeni döneme hızlı bir giriş yaptı.

BAY geçtikleri haftayı Antalya’da kamp yaparak değerlendirerek güç toplayan Tarsus ekibi, dayanışma ve birliktelik sağladı.

 

KILIÇ, SÜREKLİ OYUNCULARA MÜDAHALE ETTİ

Antalya kampında Pazar günü deplasmanda oynayacağı Zonguldak Kömürspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren TİY, taktik çalışmalarına ağırlık verdi. Antrenmanda Teknik Direktör Gürses Kılıç, sürekli oyunculara müdahale ederek açıklamalarla nelerin yapılmasını istediğini anlattı. Antrenmana gribal enfeksiyon geçiren Ferhat Duman katılmadı.

 

TÜM PLANLAR KRİTİK 6 PUAN ÜZERİNE

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan deneyimli futbolcu Nurullah Kaya, iyi bir kadro ile şampiyonluk parolası ile yola çıksalar da şuana kadar hiçbir şeyin istedikleri gibi gitmediğini ifade etti. “Hatta sıralamaya da baktığımız zaman olmamamız gereken bir yerdeyiz” diyen Kaya, “Aslında sezon başında iddialı bir kadro kuruldu, herkesin beklentisi yukarılarda olmaktı. Futbolda işte bakış açısı biraz farklı, oynanmadan hiçbir şey belli olamayabiliyor. Bizim için de öyle oldu. Kötü bir ilk yar geri geçirdik. Ama hala son iki hafta var. Alabileceğimiz iki galibiyet bizi istediğimiz yere olmasa bile yakınına taşıyacaktır. Bu anlamda BAY geçirdiğimiz haftanın içerisinde Antalya’ya geldik kamp için. Burada çalışmalar güzel, hava, iklim şartları uygun. Ayrıca kaynaşma anlamında bu kamp takım için de iyi oldu. Önümüzde iki maç var. Bu iki maçı da alıp, en azından takımın hedeflediği yerde ilk yarıyı tamamlayıp, ikinci yarıyı sezon başında olan beklentinin hatta üzerine bile çıkıp, üst sıralar tırmanmak istiyoruz” dedi.

 

“PLAY OFF’TAN ŞAMPİYONLUK İMKANSIZ DEĞİL”

Takımın öne çıkan isimlerinden Azad Filiz de, Antalya kampında bir haftanın geride kaldığını söyleyerek, bir kaç sakatlık ve hastalık dışında verimli bir süreç geçirdiklerini belirtti. Pazar günü de önemli bir maça çıkacaklarını aktaran filiz, “İlk yarının bitmesine iki hafta kaldı. Hedefimiz iki maçta 6 puan almak. Daha sonra ikinci yarı için daha ümitli, daha hedefli olmak. Play Off’tan şampiyonluk imkansız değil. Puan farkı yüksek ama hedef Play Off’tan şampiyonluk olacak. Bu anlamda kamp çok iyi oldu. Akabinde 6 puan sonra devre arası kampı, takıma gelenler gidenler olacak. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah” diye konuştu.

 

TİY, CUMARTESİ ZONGULDAK’A HAREKET EDECEK

Tarsus İdman Yurdu, Pazar günü saat 13:00’de Kemal Köksal Stadyumu’nda oynayacağı Zonguldakspor karşılaşması için Cumartesi günü sabah 09:45 uçağıyla Ankara'ya buradan da karayoluyla Zonguldak'a hareket edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA