MEZİTLİ BELEDİYESİNDE EN DÜŞÜK ÜCRET 5 BİN LİRA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZİTLİ BELEDİYESİNDE EN DÜŞÜK ÜCRET 5 BİN LİRA


 

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, belediyelerinde en düşük ücretin 5 bin lira olacağını söyledi.

Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından verilen “CHP’li Belediyelerde 4 bin 500 TL olacak” şeklindeki müjdenin ardından bir müjde de Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’dan geldi. Başkan Tarhan, Mezitli Belediyesinde çalışan personelin alacağı en düşük ücretin net 5 bin TL olacağını duyurdu.

Tarhan, yaptığı açıklamada bugüne kadar çalışanların haklarını verirken ve toplu sözleşmeleri yaparken, her zaman şartları zorlayarak belirlenen rakamın üzerinde bir ücret tarifesi uyguladıklarını hatırlattı. Ülkenin yaşanan ekonomik sıkıntı ve yüksek enflasyon neden öyle bir noktaya geldiğini ifade eden Tarhan, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi, belediyemizin çalışanları da çok zor ekonomik şartlarla mücadele etmek zorunda bırakıldı. Ülkemizin ekonomi yönetiminin yaptığı önemli hatalar durumu bu noktaya getirdi. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından verilen “CHP’li Belediyelerde verilen asgari ücret net  4 bin 500 Türk Lirası olacak” şeklindeki müjdenin üzerine biz de bir katkı koyarak Mezitli Belediyesi’ndeki  en düşük ücreti net 5 bin TL olacak şekilde belirledik. Ekibimizle birlikte çalışanlarımızın enflasyon baskısından daha az etkilenerek görevlerini daha mutlu şekilde yapabilmeleri için şartlarımızı da zorlayarak önemli bir artış sağlamış olduk. Emekleriyle çağdaş, mutlu Mezitli’yi yaratan tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA