UÇURUM YOLU İYİLEŞTİRİLSİN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

UÇURUM YOLU İYİLEŞTİRİLSİN!


 

Geçtiğimiz günlerde çoğunluk sağlanamadığı için yapılamayan Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Aralık Ayı Olağan Toplantısının ikinci birleşimi Kongre ve Sergi Sarayında yapıldı.

HEDİYE EROĞLU

 

Gündem dışı konuşmalar ölümünde söz alan MHP’li Meclis Üyesi Mehmet Topkara, Tarsus İlçesi Gülek Mahallesi sınırlarında uçurum izlenimi veren kaya üzerinde fotoğraf çekilerek sosyal medyada paylaşım yapılmasına büyük ilgi görürken, bölgeye ulaşımın kötü olduğunu dile getirerek harekete geçilmesi için çağrı yaptı.

 

“YOLU EMNİYETLİ HALE GETİRMELİYİZ”

Haftasonu bölgeye giderek incelemeler yaptığını söyleyen Topkara, “Bu hafta sonu küçük bir gezi düzenledik, bu gezide Gülek Kalesi’ne yolumuzu düştü. Orada meşhur uçurum görünümlü kaya nedeniyle insanların yoğun ilgi gösterdiği bölgenin yolunun çok kötü bir durumda. Buranın bir doğal güzelli, çekiciliği var. Tüm insanlar Tarsus’u, Mersin’i sosyal medyada paylaşarak ilimizi ülkemizi dünyaya tanıtıyor.

Bu yolu gerek Orman Müdürlüğü gerek Büyükşehir ve Tarsus Belediyesi olarak emniyetli hale getirmemiz gerekmektedir” dedi.

 

YOL ORMANA AİT

Tarsus’tan CHP’li Meclis Üyesi Ali Dinsever ise söz konusu bölgeye giden yolun Orman Bölge Müdürlüğüne ait olduğunu söyleyerek, “Yolun Tarsus Belediyesi’ne devri yapılmadığı için bakım onarım çalışması yapılamıyor” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de, “Bizim hizmet alanımızda değil ama imkanlarımı dahilinde katkımız olabilir. Gündemimizde, bu sorunu ortadan kaldıracağız. İlçe belediyemizde bizimdir. Beraberce bu sorunu çözeceğiz” dedi.

 

SOSYAL MEDYANIN GÖZDESİ

Mersin'de doğa tutkunları, Gülek Boğazı'nda 16 kilometrelik yürüyüş yaparak Gülek Kalesi’ne çıkıp, sosyal medyada yürekleri ağızlara getiren fotoğraf ve görüntülerin paylaşıldığı ünlü kaya üzerinde fotoğraf çekilmek için sıraya girdi. Otoyola hakim bir kaya çıkıntısı üzerine çıkanlar, objektif hilesi çekimlerle uçurumun kenarında duruyormuş görüntüsü veren Gülek Kalesi, son dönemde çok sayıda ziyaretçiyi ağırlıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA