ÇBK’DA NELER OLUYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK’DA NELER OLUYOR


 

Çukurova Basketbol, favorisi olduğu Eurocup’ta da tur şansını zora sokarken gözler takıma büyük yatırım yapan ve 3 kupa hedefi koyan kulüp Başkanı Serdar Cevirgen’e çevrildi.

ALİ ŞANLI

 

Sezona başlamadan önce, “3 kupa tek yürek” parolasıyla yola çıkan ve yaptığı transferlerle Eurocup'ın en büyük favorisi olarak gösterilen Çukurova Basketbol, İspanya deplasmanından şok bir yenilgi aldı. Zayıf rakibi Gernika karşısında maçın basından sonuna kadar etkisiz bir oyun sergileyen ÇBK karşılaşmayı 83-59 kaybederek turu zora soktu.

Ligde üst üste aldığı iki yenilginin ardından moralleri bozulan ve kotu gidisin faturasını bas antrenör Olcay Orak'a kesen ÇBK yeni koçu Aziz Akkaya ile çıktığı ilk maçtan da umduğunu bulamadı. Eurocup’ın en güçlü favorisi olarak gösterilen ÇBK, İspanyol rakibinden 24 sayı fark yiyerek, 16 takım arasına kalma şansını zora soktu. Maçın başından sonuna kadar etkisiz bir oyun sergileyen ve hatalar yapan temsilcimizin 22 Aralıkta Mersinde oynayacağı rövanş karşılaşmasında turu geçmesi için rakibine 25 sayı fark atması gerekiyor.

 

GÖZLER CEVİRGEN'DE

Ligde iki maç üst üste kaybeden ve şampiyonluk yolunda yara alan ÇBK, favorisi olduğu Eurocup'ta da tur şansını zora sokarken gözler takıma büyük yatırım yapan ve 3 kupa hedefi koyan kulüp Başkanı Serdar Cevirgen'e çevrildi. Ligdeki kötü gidisin faturasını Basa antrenör Olcay Orak'a kesen Çevirgen ve yönetiminin sürpriz Gernika yenilgisi sonrası bir dizi kararlar ve tedbirler alması bekleniyor. Aksi takdirde ÇBK, 22 Aralık’ta oynanacak rövanş maçında rakibine 25 sayı fark atamadığı takdirde Eurocup'a erken veda edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA