VETERANLAR FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VETERANLAR FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR


 

3 Ocak Mersin’in Kurtuluşu 100. Yıl Veteranlar Futbol Turnuvası başlıyor.

Haber Merkezi

 

Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı münasebetiyle düzenlenecek olan “3 Ocak Mersin'in Kurtuluşu 100. Yıl Veteranlar Futbol Turnuvası” bu akşam 18.00’da açılış karşılaşmasıyla başlıyor.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Mersin Şubesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan “3 Ocak Mersin'in Kurtuluşu 100. Yıl Veteranlar Futbol Turnuvası” 14 Aralık 2021, 03 Ocak 2022 tarihleri arası Akdeniz Belediyesi Seyfi Ali Türkoğlu Futbol Sahasında düzenlenecek olup, final karşılaşması 03 Ocak 2022 tarihinde Mersin Stadyumu’nda oynanacak.

Seyfi Alanya, Seyfi Ali Türkoğlu, Tevfik Sırrı Gür, Ahmet Ayas, Ahmet Kireççi (Mersinli Ahmet), İbrahim Arayıcı, Bahri Evkuran ve Erol Durmuşlu gibi Mersin’e ve sporunun ebediyete intikal etmiş efsane isimlerinin verildiği 8 Veteran takımın mücadele edeceği bu önemli Turnuva 14 Aralık Salı günü bu akşam saat 18.00’da Seyfi Ali Türkoğlu Futbol sahasında yapılacak olan açılış karşılaşmasıyla başlayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA