İLK YARI TAMAMLANIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İLK YARI TAMAMLANIYOR


 

Mersin’den 4 takımın mücadele ettiği Bölgesel Amatör Ligde ilk yarının tamamlanmasına 2 hafta kaldı. Kritik haftada Silifke, rakiplerinin puan kaybettiği haftada berabere kalarak avantajını kaçırdı.

ALİ ŞANLI

 

Bölgesel Amatör Ligde ilk yarının tamamlanmasına 2 hafta kaldı. Lig de  mücadele eden Silifke Belediyespor, Erdemli Belediyespor, Mersin 33 FK ve İdman Yurdu 1925 ilk yarının sonlarına doğru form tutsalar da Silifke ekibinin dışında umduğunu bulamadılar. Kritik haftada Silifke rakiplerinin puan kaybettiği haftada berabere kalarak avantajını kaçırdı.

Mersin 33 FK ilk deplasman galibiyetini alarak umut tazeledi. Erdemli Belediyespor ise Mersin’de oynanan derbi maçında İdman Yurdu 1925’i yenerek zirve yarışına tutundu. Derbi karşılaşmasını kaybeden İdman yurdu 1925’in bundan sonra ki hedefi lige tutunmak olacak.

 

GİZLİ LİDER

Ligin 7’nci haftasında 1 maç eksiği ile lider Adana1954’ün 1 puan gerisinde bulunan Silifke Belediyespor ayağına gelen kısmeti tepti. Hafta sonu evinde Niğde Belediyespor’u ağırlayan Silifke Belediyespor 3 puanı çok istese de amacına ulaşamadı. Oyunun büyük bölümünde baskılı oynayan Silifke temsilcisi rakip defansı bir tülü geçemedi.

Liderin puan kaybettiği haftada evinde berabere 0-0 kalan Silifke Belediyespor oynadığı 6 karşılaşma sonunda 14 puana ulaştı. Liderin 1 puan gerisinde bulunan Silifke ekibi hafta sonu lig 2’ncisi Kozanspor’a konuk olacak.

 

TOPARLANIYOR

Lige çok kötü bir giriş yaparak büyük hayal kırıklığı yaratmıştı Mersin 33 FK. Arka arkaya aldığı galibiyetlerle toparlanmaya başlayan Mavi Beyazlı ekip deplasmandan 3 puanla döndü. Düziçispor ile deplasmanda karşılaşan Mersin FK attığı 4 golle maçı 4-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Ligin dibine demir atmış rakibini rahat geçen Mersin FK zirve ile arasında 7 puan kaldı.

Aldığı galibiyet ile moral bulan Mersin temsilcisi ligin 8’nci haftasında evinde Sarıçam Kürkçüler ekibini ağırlayacak. Mersin FK bu maçı da alması halinde zirve potasına girecek. Rakiplerinin puan kaybı yaşamasında ise ciddi ciddi şampiyonluk hesapları yapacak.

 

DERBİ ERDEMLİ’NİN

Mersin’de oynanan İdman Yurdu 1925 Erdemli Belediyespor karşılaşmasında gülen taraf Erdemli Belediyespor oldu. Dengeli geçen karşılaşmada daha geniş kadroya sahip olan Erdemli Belediyespor 1-0 kazanarak şampiyonluk yarışında bende varım dedi. Erdemli ekibi 8’nci haftada evinde Düziçispor ile oynayacak.

Derbi maçını kaybeden Kırmızı Lacivertli ekip İl sıralamasında son sıraya geriledi. İdman Yurdu 1925 takımının ligde kalabilmesi için İl sıralamasında en azından 3’ncü olması gerekiyor. İdman Yurdu 1925 bu hafta ki rakibi Niğde Belediyespor olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA