ÇUKUROVA BASKETBOL’DA OLCAY ORAK İSTİFA ETTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇUKUROVA BASKETBOL’DA OLCAY ORAK İSTİFA ETTİ


 

 Haber Merkezi

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi'nde Başantrenör Olcay Orak, 84-76 mağlubiyetle sona eren Nesibe Aydın maçının ardından istifa etti. Kulüp yönetimi istifanın kabul edildiğini ve tecrübeli hoca ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Konuya ilişkin kulüp yönetiminden yapılan açıklamada: "Kulübümüz, Başantrenörümüz Olcay Orak'ın sunmuş olduğu istifasını kabul etmiş, karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayırmıştır. Çalışma süresi boyunca tüm enerjisini kulüp hedeflerimize ulaşmak için harcayan hocamıza, bugüne kadar verdiği tüm hizmetlerden ötürü teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalanında kendisine kalpten başarılar diliyoruz. Üç kupa hedefiyle başladığımız bu sezonda amacımıza ulaşmamız için gerekli tüm yatırım ve planlamaları hem antrenör hem oyuncu bakımından titizlikle yapmaktayız. Başta şehrimiz Mersin olmak üzere, tüm taraftarlarımızın sezon sonunda tüm hedeflerimize ulaşacağımızdan şüphe duymamalarını istiyoruz. Çukurova Basketbol Kulübü olarak sezonu 3 kupa ile kapatacağımıza inancımız tam" denildi.

Bu sezon Turuncu-lacivertli ekibin başında 6'sı FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup Women) olmak üzere toplam 14 resmi maça çıkan Olcay Orak, 3 maçta mağlubiyet üzüntüsü yaşadı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA