TOROSLAR YARI MARATONU’NA REKOR KATILIM | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR YARI MARATONU’NA REKOR KATILIM


 

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediyesi’nin 21 Kasým’da düzenleyeceði Toroslar Uluslararasý Yarý Maratonu’nda geri sayým heyecaný baþladý. Bu yýl ilk kez düzenlenecek Maratona, binlerce yerli ve yabancý sporcu katýlacak.

Yarý maratonun hazýrlýklarýný tüm hýzýyla sürdüren Toroslar Belediyesi, sporseverlerin buluþma noktasý olan “Ýstanbul Maraton ve Spor Fuarý’nda” yoðun ilgi gördü.

Dr. Mimar Kadir Topbaþ Gösteri ve Sanat Merkezi’nde 3 gün boyunca gerçekleþen fuarda Toroslar Yarý Maratonu’nun tanýtýmý yapýlýrken, yarýþta koþmak isteyenlerin kayýtlarý da alýndý. Spor camiasýna Mersin’in lezzetlerinden cezerye de ikram edildi.

 

BAÞKAN YILMAZ; “SPOR, BÝRLEÞTÝRÝCÝ GÜCE SAHÝP”

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, stantta ziyaretçileriyle yakýndan ilgilendi, sporcularla hatýra fotoðrafý çektirdi.

Fuarda yer alan stantlarý da ziyaret eden Baþkan Yýlmaz, sporun birleþtirici bir güce sahip olduðunu belirterek; “Ýlçemizde gerçekleþtireceðimiz Uluslararasý Yarý Maratonu öncesi Ýstanbul Maraton ve Spor Fuarý’nda yer aldýk.  Bu organizasyona katýlarak Toroslarýmýzýn ve Mersinimizin tanýtýmýný yaptýk. Amacýmýz, Toroslar Uluslararasý Yarý Maratonu daha üst seviyelere taþýmak.  Spor, ülkemiz için önemli bir deðer. Birleþtirici bir güce sahip olan bu deðer için var gücümüzle çalýþmaya devam edeceðiz” dedi.

 

“YARI MARATONA ÇOK ÝYÝ HAZIRLANDIK”

“Tüm sporcularýmýzý ve vatandaþlarýmýzý Toroslar Uluslararasý Yarý Maraton’a bekliyoruz” diyen Baþkan Yýlmaz; “Mersin’de bir maraton geleneði vardý. Biz de bunu devam ettirme çabasýndayýz. Alt yapý ve teknik olarak çok iyi hazýrlandýk. Maratonu farklý kategorilerde gerçekleþtireceðiz. Profesyonel sporcularýn yaný sýra gençler ve yaþlýlarýmýz için daha kýsa mesafeli kategorilerimiz var. Burada önemli olan dünyanýn birçok yerinden insanlarýmýzýn yarýþlara katýlmasýdýr. Kentimizin tanýtýmýnýn yaný sýra çocuklarýmýzýn ve gençlerimizin spora ilgi duymasý için çalýþýyoruz. Tüm vatandaþlarýmýzý 21 Kasým’da gerçekleþtireceðimiz Yarý Maraton’a davet ediyoruz. Ýstanbul Maraton ve Spor Fuarý’nda da standýmýza olan ilgiden çok memnun olduk. 0’dan 2500 metreye çýkan bir coðrafyaya sahibiz. Bu coðrafyadaki güzellikleri tüm dünyayla paylaþmak bize heyecan veriyor” diye konuþtu.

 

 

SPORUN ÖNDE GELEN ÝSÝMLERÝNDEN BAÞKAN YILMAZ’A ÖVGÜ

Fuarda, Toroslar Belediyesi’nin standýný; TRT Spor Yorumcularý Ceyla Büyükuzun, Alp Pehlivan ve Veli Yiðit, Spor Spikeri Emre Tilev, maratonda Türk atletizminin efsane ismi Mehmet Terzi ve sporseverler de ziyaret etti.

Toroslar Uluslararasý Yarý Maratonu’nun heyecanýna ortak olan sporun önde isimleri, Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz’a spora ve sporcuya sunduðu desteklerden dolayý teþekkür etti.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA