TOROSLAR’IN DÖRT BİR YANINDA YOLLAR YENİLENİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR’IN DÖRT BİR YANINDA YOLLAR YENİLENİYOR


 

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediyesi, güvenli ve konforlu yollar oluşturmak için yol yapım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yüksek kesimlerdeki mahallelerden ilçe merkezine kadar dört bir yanda sıcak asfalt, sathi kaplama, bakım, onarım, kilit parke yol ve kaldırım çalışmaları yapan belediye, Yalınayak Mahallesi’nde finişerle asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Mahallede ihtiyaç duyulan sokaklara bugüne kadar bir buçuk ton asfalt dökülürken, asfaltlama çalışmaları devam edecek.

 

BAŞKAN YILMAZ; “HER ŞEY TOROSLARIMIZ İÇİN”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştıracak ve yaşam kalitesini yükseltecek hizmetlerin tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Yolların yenilenerek daha konforlu bir yapıya kavuşturulduğunu kaydeden Başkan Yılmaz, ilçenin 67 mahallesinde talep ve ihtiyaçlara göre çalışmaları planlı bir şekilde sürdürdüklerini belirterek; “Ekiplerimiz, sorumluluk alanımızdaki yolların bakım, onarım ve yenileme çalışmaları için yoğun bir şekilde çalışıyor. Mevcut yollarımızı yenilerken, yeni imar yolları açarak araç ve yaya trafiğini rahatlatacak ulaşım yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Yüksek kesimli mahallelerimizde de çiftçilerimizin tarla ve bahçelerine daha rahat ulaşabilmeleri, mahsullerini güvenli bir şekilde taşıyabilmeleri için yol düzenleme çalışmalarımızı da gerçekleştiriyoruz. Her şey Toroslarımız için” diye konuştu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA