ZİRVEDEN UZAKLAŞIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZİRVEDEN UZAKLAŞIYOR


 

Son olarak Isparta deplasmanından eli boş dönen Tarsus İdman Yurdu, beklenmedik puan kayıpları ile zirveden uzaklaşıyor.

ALİ ŞANLI

 

TFF 2. Lig Beyaz Grubun 4. haftasında deplasmanda Isparta 32 takımıyla karşılaşan Tarsus İdman Yurdu, 1-0 mağlup oldu. Atatürk Stadında oynanan maçta ev sahibi takımı galibiyete götüren golü 30. dakikada Aydın’dan geldi. Sarı Lacivertli ekip bu mağlubiyet ile ligde 10’ncu sırada kaldı. Oynadığı 3 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1’de mağlubiyet aldı.

 

MAÇIN ÖYKÜSÜ

Lige şampiyonluk parolası ile başlayan Tarsus İdman Yurdu beklenmedik puan kayıpları ile 4’ncü haftaya 10’ncu sırada girdi. Isparta deplasmanında Isparta 32 spor ile karşılaşan Tarsus ekibi maça istediği gibi başlayamadı. Ev sahibi ataklarını durdurmakta zorlanan Tarsus İdman Yurdu organize atak yapmakta da başarılı olamayınca korktuğu başına geldi. 30’ncu dakikada Isparta temsilcisi 1-0 öne geçti.

İlk yarı bu skorla bitti. İkinci yarıya baskılı başlayan Tarsus İdman Yurdu rakip kalede gol aradığı dakikalarda yediği kontra ataklarla kalesinde tehlikeli anlar yaşadı. İkinci yarının başında ki baskılı oyun gol getirmeyince maç ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Lige büyük umutlar ve büyük bütçeyle giren Tarsus İdman Yurdu’nu beklenmedik puan kayıpları zirveden bir adım daha uzaklaştırdı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA