MOBİL TRAFİK EĞİTİM TIRI MERSİN’DE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MOBİL TRAFİK EĞİTİM TIRI MERSİN’DE


 

Haber Merkezi

 

İçişleri Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında gerçekleştirilen eğitim işbirliği protokolü çerçevesinde üzerinde gerekli modernize çalışmaları yapılmış olan Mobil Trafik Eğitim Tırı’nın son durağı Mersin oldu.

Ülke genelinde okullarda öğrencilere yönelik uygulamalı olarak trafik eğitimleri verilen Mobil Trafik Eğitim Tırı ile teorik eğitimlerin yanında uygulamalı olarak trafik eğitimleri verilerek öğrencilerin trafik kurallarını gerçeğe yakın bir ortamda görerek ve yaşayarak öğrenmeleri sağlanmakta.

Bu kapsamda Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından “Mobil Trafik Eğitim Tırı Türkiye Yollarında” sloganıyla hayata geçirilerek Mersin’e gönderilen Mobil Trafik Eğitim Tırı ile Akdeniz ilçesinde bulunan Fatih, Gazipaşa ve Cengiz Topel İlkokulunda öğrencilere önce sinevizyon eşliğinde eğitimler verilerek, ardından trafik uyarı levhaları ve ışıkların yer aldığı alanda kurulan trafik parkurunda akülü arabalarla uygulamalı olarak trafik kuralları öğretildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA