SUÇ MAKİNESİ YAKALANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SUÇ MAKİNESİ YAKALANDI


 

Mersin’de 9 ayrı suçtan aranması bulunan O.I., son hırsızlık olayında polis tarafından yakalandı.

Haber Merkezi

 

Mersin'de gerçekleştirdiği hırsızlık olaylarının ardından yakalanan O.I.'nın sorgulamasında 9 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı.

Emniyetten yapılan açıklamaya göre; Akdeniz İlçesi Kültür ve Barış Mahalleleri ile Mezitli ilçesi Yeni ve Menderes Mahallelerinde meydana gelen bisiklet çalınması olayları ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği tarafından inceleme başlatıldı.

Ekiplerin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemesi ele 4 ayrı olayı gerçekleştirdiği tespit edilen O.I isimli şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan

O.I isimli şahsın, yapılan UYAP sorgulamasında; Mersin 3.Ağır ceza mahkemesince  2019/557 sayılı karar no ile Çocuğun cinsel istismarı suçundan, Erdemli 3.Asliye ceza mahkemesince 2020/134 karar no ile Konut dokunulmazlığını ihlal etme suçundan, Erdemli 4.Asliye Ceza mahkemesince 2020/165 karar no ile izinsiz olarak bıçak veya diğer aletleri ülkeye sokma imal etme veya nakletme suçundan, Erdemli 5.Asliye ceza mahkemesince 2020/205 sayılı karar no ile konut dokunulmazlığını ihlal suçundan, Erdemli 4.Asliye ceza mahkemesince 2020/110 sayılı karar no ile Bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık suçundan, Mersin 3. Sulh  ceza hakimliğince 2021/4608 sayı karar no ile Mala zarar verme suçundan, Mersin 3.Sulh ceza hakimliğince 2021/4608 sayılı karar no ile Konut dokunulmazlığını ihlal etme suçundan, Mersin 3.Sulh ceza hakimliğince 2021/4608 sayılı karar no ile bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık suçundan ve Mersin 3.Sulh ceza hakimliğince 2021/4675 sayılı karar no ile  Bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık suçlarından arandığı tespit edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA