PROTOKOL GAZİLERİ AĞIRLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PROTOKOL GAZİLERİ AĞIRLADI


 

Haber Merkezi

 

Vali Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle düzenlenen yemekte gaziler ve aileleri ile bir araya geldi.

Suphi Öner Öğretmenevinde gerçekleşen programa, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, kaymakamlar, il müdürleri, il protokolü üyeleri ile gaziler ve aileleri katıldı.

Programda yaptığı konuşmasında gaziler ve aileleri ile bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ali İhsan Su; "Tarihten günümüze milletimiz hiçbir zaman esaret altında kalmamış kendisine vurulmak istenen esaret zincirlerini bir bir kırmıştır. Daima vatanına, milletine, özgürlüğüne, bayrağına ve  ezanına sahip çıkmıştır. Bu  itibarla tarihten günümüze vatanımız, milletimiz, ülkemiz, bayrağımız, ezanımız ve  mukaddesatımız için hayatını ortaya koyarak seve seve canlarını veren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle yad ediyorum. Hayatta olanlara sizlere sağlık, afiyet ve mutluluk diliyor, bir kez daha Gaziler Gününüzü kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Programda Vali Ali İhsan Su ve Zeliha Su, gaziler ve aileleri ile yakından ilgilenerek, sohbet etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA