MERSİN İŞ VE EKONOMİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN İŞ VE EKONOMİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU


 

Mersin’de Rota Business Dergisi tarafından ‘Mersin İş ve Ekonomi Ödülleri’nin bu yıl ikincisi düzenlendi. 14 Kategoride ödüllerin dağıtıldığı geceye rekor katılım sağlandı.

Haber Merkezi

 

2. RotaBusiness İş ve Ekonomi Ödülleri Divan Otelinde gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Törene Vali Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Ak Parti Milletvekili Hacı Özkan, CHP Milletvekili Cengiz Gökçel, ilçe belediye başkanları, kentin ekonomi liderleri ile çok sayıda iş insanı ve yatırımcı katıldı.

Kısa bir video gösterimin ardından başlayan ödül töreninin açılış konuşmasını RotaBusiness Dergisi adına Genel Yayın Yönetmeni Esat Durak gerçekleştirdi. Durak yaptığı konuşmada, “2019 yılında birincisini gerçekleştirdiğimiz, pandemi nedeniyle zorunlu ara verdiğimiz ve ikincisi için toplandığımız bu ödül gecesi aslında bir organizasyon değil, içinde ünlü karakterlerin olduğu , lezzetli yemeklerin sunulduğu, ödüllerin parayla satıldığı bir yalancı bahardan ibaret değil, bu ödül gecesi bir medya kuruluşunun kentine, üretenine duyduğu bir sorumluluk projesidir” dedi

Ödül töreninde konuşan Vali Ali İhsan Su, ülkemizdeki mevcut istikrar ve gelişimin geleceğe güvenle bakmamızı sağladığını ve iş insanlarımızı da yatırıma sevk ettiğini kaydetti. Ülkemizde ve ilimizde her gün yeni yatırım alanlarının oluştuğuna dikkat çeken Vali Su, ilimizde dört yıl önce üç adet organize sanayi bölgesinin bugün gelinen noktada dokuza çıktığını belirtti.  OSB’lerde devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Vali Ali İhsan Su, kısa zamanda OSB’lerimizde fabrikaların yükseleceğini söyledi.

Vali Su sözlerinin devamında; “OSB’lere çok büyük talep de var, yerleri uygun olanları hemen veriyoruz. Ve arkadaşlarımız bu alanlara yatırımlar gerçekleştiriyorlar. Tabii her alanda, her sektörde ilimiz özelinde olduğu gibi ülkemiz genelinde de bu tür yatırımlar devam ediyor. Bunun sonuçlarını da görüyoruz. İhracatımız şu anda 200 milyar doları aşmış durumda ikinci çeyrekteki büyüme 21,7’ye ulaşmış durumda. Yani Türkiye her şeye rağmen üreten, ihracat yapan bir konumda. Bu da tabii mevcut olan huzur, güven ve istikrar ortamının bir sonucudur.” dedi.

Yatırım yapan, üretim yapan iş insanlarının bizim için çok değerli olduğunu söyleyen Vali Ali İhsan Su; “Hepsini tebrik ediyorum. Bu güzel gecede emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. İş dünyamızın çok değerli insanlarını tebrik ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Rota Business Dergisi İş ve Ekonomi Ödülleri Seçici Kurulu Üyeleri ve Organizasyon Komitesi’ne teşekkür plaketi takdim edildi. Törende farklı sektörlerden iş insanları ödüllerini Vali Ali İhsan Su ve protokol üyelerinin elinden aldı.

Plaketlerin ardından ödül törenine geçildi ve Seçici kurul tarafından 14 kategoride belirlenen ödüller sahipleriyle buluştu.

 

Gecede ödül alan kişi ve kuruluşların isimleri şöyle;

Sanayi Ödülü- Yılbor Boru plastik

Arge İnovasyon Ödülü – Kayacı Savunma A.Ş.

İhracat Ödülü- MENAS Narenciye

Lojistik Ödülü- Arıç Lojistik

Tarım Ödülü- Lülü Bey Çiftliği

Marka Ödülü- - Eğriçayır Balı

Girişimcilik Ödülü- Bonabant

Sağlık Ödülü- AEK Araştırma

Eğitim Ödülü- Çağ Üniversitesi

Kültür Sanat Ödülü- İçel Sanat Kulübü

Çevre Ödülü- Yener Ticaret

Spor Yatırım Ödülü- Çukurova Basketbol Kulübü

Seçici Kurul Özel Ödülü- Model Fabrika


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA