METRUK BİNAYA KONTROLLÜ YIKIM | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

METRUK BİNAYA KONTROLLÜ YIKIM


 

Akdeniz Belediyesi ilçedeki metruk yapıların yıkımına devam ediyor. Son olarak Karaduvar Mahallesi 6539 Sokak Numara 28/1 adresinde bulunan tek katlı metruk binanın kontrollü yıkımı gerçekleşti.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi, ilçe sakini vatandaşlar için tehlike arz eden, kentte görüntü kirliliğine yol açan ve yer yer çevreye rahatsızlık veren sahiplerince terk edilmiş metruk binaların yıkım işlemlerine devam ediyor.

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı saha ekipleri tarafından son olarak Karaduvar Mahallesi 6539 Sokak Numara 28/1 adresinde bulunan tek katlı metruk binanın kontrollü yıkımı gerçekleşti. Yıkım öncesi çevrede güvenlik önlemi alan ekipler, ardından iş makinesi yardımıyla sahiplerince terk edilen ve yasal prosedürleri tamamlanan metruk yapının yıkımına başladı.

Sahiplerince terk edildiği için zamanla kullanılamaz hale gelen, vatandaşların can ve mal güvenliği açısından tehlike arz eden; özellikle de binayı oyun alanına çeviren çocuklar için büyük risk oluşturan yapının yıkımı sonrası mahalle sakinleri, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ve fen işleri ekiplerine teşekkür etti.

 

METRUK BİNALAR YOĞUN ŞİKÂYET KONUSU…

Terk edilmiş yapının yıkım çalışması sonucu ortaya çıkan moloz ve inşaat atıkları da yine iş makineleri yardımıyla kamyona yüklenip mahalleden çıkarıldı. Akdeniz Belediyesi fen işleri ekiplerinin, halkın can güvenliğini tehdit eden, çevre estetiğine uygun olmayan ve kimi zaman sosyal sorunlara yol açtığı için mahalle sakinlerinin şikâyetine yol açan metruk binaların yıkım çalışması aralıksız devam edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA