3 AYRI YERDEN HIRSIZLIK ZANLISI POLİSTEN KURTULAMADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

3 AYRI YERDEN HIRSIZLIK ZANLISI POLİSTEN KURTULAMADI


 

Haber Merkezi

 

Mersin’de 3 ayrı hırsızlık gerçekleştiren şüpheli Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği tarafından kıskıvrak yakalandı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 20 Ağustos’ta Z.K’ya ait ikametten 8 bin TL değerinde 30’a yakın tesbih ile 2 adet tabletin, 21 Ağustos’ta K.S’ye ait ikametten cep telefonu çalınması ve 25 Ağustos’ta O.D’ye ait ikametten toplam değeri yaklaşık 54 bin 570 TL olan telefon, kol saati ve 16 adet küçük pırlanta taşı olan altın yüzük çalınması olayı ile ilgili çalışma yaptı.

Ekipler güvenlik kamera kayıtlarından yapılan araştırmada her üç olayı gerçekleştirdiği tespit edilen E.E isimli şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli E.E. çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı. Müşteki Z.K’nın çalınan tesbihleri ve tabletleri, müşteki K.S’nin çalınan cep telefonu, müşteki O.D’nin çalınan kol saatleri ele geçirilerek kendilerine teslim edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA