Parkeye indiler | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Parkeye indiler


 

Kenti Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde temsil eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol takımı Mersin Üniversitesi spor salonunda parkeye inerek yeni sezonu açtı.

Ali Şahlı

Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde geçen sezon iyi maçlar çıkaran Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol takımı yeni sezonu açtı. Mersin Üniversitesi’nde parkeye inen Mersin temsilcisi yaptığı transferlerle yeni sezona iddialı başlayacak. Geçen yıl da kadrosunda yer alan başarılı oyuncular Fahriye Bayraktar ve Yaren Gündüz ile +1 yıl sözleşme yeniledi. Mersin ekibi dış transferde ise Nihan Demirkol, Cansu Aslan, Nilay Aydoğan, İlknur Yıldızhan  ve Yağmur Kübra Taşar’ı kadrosuna kattı.

Alt yapıya da önem veren Mersin Büyükşehir Kadın Basketbol takımı Aslı İrem Karakız, Pelin Alıcı, Neslihan Peker ve Bilge Bitirgiç yola devam dediler. Geçen yıl alt yapı forması giyen 3 oyuncu İrem Şahin, Berfin Demir ve Zeycan Tur gibi yenekler A takımına alındı.

 

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA