GELECEĞİN TENİSÇİLERİ UMUT VERDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GELECEĞİN TENİSÇİLERİ UMUT VERDİ


 

Haber Merkezi

 

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) 14 Yaş Yaz Kupası Türkiye Serisi Tenis Turnuvası final maçlarının ardından tamamlandı.

26-30 Temmuz tarihleri arası Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tenis Kompleksi’nde gerçekleştirilen ve birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olan “TTF 14 Yaş Yaz Kupası Türkiye Serisi Tenis Turnuvası” sonunda tek erkekler kategorisinde Sersan Savcı birinci, Mehmet Toprak Erçin ikinci olurken tek kadınlarda Aleyna Soyalp birinci, Göksu Derin Bugay ise ikinci oldu. Çift erkeklerde ise Serhan Savcı-Mustafa Yenice birinci, Berke Muammer Okumuş-Mehmet Toprak Erçin ikinci olurken, çift kadınlarda ise Bahar Kılıç-Göksu Derin Bugay birinci, Ezgi Beren Orak-Aleyna Soyalp çifti ikinci olma başarısı gösterdi.

Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara madalya ve kupaları Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan, Yenişehir İlçe Müdürü Halit Akkabak, Türkiye Tenis Federasyonu Mersin il Temsilcisi Atilla Kökver ve Tenis Kompleksi tesis amiri Önder Arı tarafından verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA