MEYDAN OKUDULAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEYDAN OKUDULAR


 

Mersin’de spor camiası orman yangınlarına karşı çok sayıda fidan dikimi sağlanabilmesi için yaptıkları meydan okumalar ile doğa sevgisini gözler önüne serdi.

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye’yi kasıp kavuran orman yangınları yürekleri dağlarken yeşil sahalardan yangın atağı geldi. Yaşananlara sessiz kalmayan Mersin spor camiasının önde gelen iki kulübü, fidan bağışı ile topluma önder oldu.

 

TARAFTAR FUTBOLCULARA MEYDAN OKUDU

Tarsus İdman Yurdu Taraftarlar Derneği 100 adet fidan bağışlayacağını açıkladı. Daha çok fidan dikimi gerçekleşebilmesi için meydan okuma şeklinde yapılan çağrıda, “Buradan Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü futbolcularımıza meydan Okuyoruz” denildi .

 

İÇEL’DEN MERSİN SPOR KULÜBÜNE PAS

Misli.com 3. Lig’de mücadele eden İçel İdman Yurdu’da, orman yangınlarına karşı sesiz kalmayarak duyarlı bir duruş ortaya koydu. Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Ormanlar için el ele!” başlığıyla fidan bağışı meydan okuması yapıldı.

Açıklamada, “Yangınlarda zarar gören ormanlarımızı yeniden yeşertmek için 100 adet fidan bağışlayarak pası mersin spor kulübü ‘ne atıyoruz”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA