KALECİ FABRİKASI İŞ BAŞINDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KALECİ FABRİKASI İŞ BAŞINDA


 

Kısa zaman önce kurulan Talaş Kaleci Akademisi yetiştirdiği kalecilerle Türk futboluna damga vuruyor.

ALİ ŞANLI

 

Geçmişte bir çok futbol kulübünde oynayan ve başarılı maçlar çıkaran Mehmet Talaş, futbolu bıraktıktan sonra bilgi birikimini genç kalecilere aktarıyor. yaklaşık 3 yıl önce kurduğu Talaş Kaleci Akademisi ile genç yetenekleri eğiten Talaş, onlarla oyuncunun profesyonel olmasını sağlayarak, Türk futbolunda en büyük açığın bulunduğu kaleci ihtiyacını gidermeye devam ediyor.

 

3 İSİM KAYSERİSPOR ALTYAPISINDA FORMA GİYECEK

Kuyuluk Futbol Sahası'nda çalışmalarını sürdüren akademi, 8.transferini gerçekleştirdi. Aylardır Mehmet Talaş ile birlikte çalışmalarını sürdüren, İbrahim Yılmaz, Emre Yılmaz ve Zekeriya Grada, Süper Lig ekibi Kayserispor'a transfer oldu. 3 isim Kayserispor altyapısında forma giyecek.

Pandemiye rağmen çalışmalara ara vermeden kalecilerle bire bir ilgilenen Mehmet Talaş, azimli çalışmaların meyvelerini toplamaya başladı. Birçok takımın radarında olan akademide çalışan 2005 doğumlu Zekeriya Grada, 2006 doğumlu Emre Yılmaz ve 2007 doğumlu İbrahim Yılmaz, Kayserispor'un filesini koruyacak.

 

“BU YOLDA GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATTIK”

Çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Mehmet Talaş, "3 yıl önce zorlu bir yola çıktık. Bu yolda gecemizi gündüzümüze kattık. Bunun meyvelerini ise topluyoruz. 3 kalecimizi Kayserispor'a gönderdik. Totalde bünyemizde 8.transferimizi gerçekleştiriyoruz. Daha iyisini yapacağımıza inanıyorum. Mersin'den daha yetenekli kaleciler çıkacaktır. Kayserispor'a transfer olan Emre, İbrahim ve Zekeriya'ya başarılar diliyorum. Daha iyi yerlerde olacaklarına gönülden inanıyorum. Yolları açık olsun" dedi.

Kayserispor'a transfer olan Zekeriya Grada, Emre Yılmaz ve İbrahim Yılmaz, Mehmet Talaş'a verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederken daha iyi yerlere gelerek Mehmet Talaş'ı gururlandırmaya devam edeceklerinin sözünü verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA