ANAMUR’DA CEZAEVİ KÜTÜPHANELERİ İÇİN KİTAP KAMPANYASI BAŞLATILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ANAMUR’DA CEZAEVİ KÜTÜPHANELERİ İÇİN KİTAP KAMPANYASI BAŞLATILDI


 

Mersin'in Anamur ilçesinde Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında, Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri için başlatılan kitap bağışı kampanyası düzenlendi.

Anamur Adliyesinde düzenlenen kampanya kapsamında, kitap bağışlarının kabul edildiği stant kuruldu. Anamur Cumhuriyet Başsavcısı Seyfettin Ünal ve Cumhuriyet Savcıları ile Anamur Kaymakamı Aydın Memuk, Garnizon Komutanı Taner Tekel, Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Baro Temsilcisi Murat Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Savaş Cingöz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Feridun Torunoğlu, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir, T Tipi Açık ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Hamit Kaslı ve oğlunun katılımı ile yapılan kampanya kitap bağışlarıyla başlatıldı.

Kampanya 16 Haziran tarihine kadar Anamur Adliyesi ve Anamur İlçe Kütüphanesi önünde kurulan kitap bağış merkezlerinde devam edecek.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA