MERSİN DELİK DEŞİK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN DELİK DEŞİK!


 

Gayri resmi nüfusu aldığı göçlerle 1,5 milyona dayana Mersin’de Büyükşehir başta olmak üzere belediyeler altyapı yatırımları ile övünse de kentin delik deşik görüntüleri pes dedirtiyor!

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye pandemi ile mücadele kapsamında 17 günlük kapanma ile koronavirüs ile mücadelesini sürdürürken belediye ekipleri yol bakım, onarım çalışmaları için sahaya indi. Ancak gayri resmi nüfusu aldığı göçlerle 1,5 milyona dayana Mersin’de Büyükşehir başta olmak üzere belediyeler altyapı yatırımları ile övünse de kentin delik deşik görüntüleri pes dedirtiyor!

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde pek çok cadde ve sokakta ki çökme, bozulma, yer yer çukura dönüşen yol ve kaldırımlara vatandaşlar isyan ederken, belediyelerin çalışmaları da eleştiri konusu oldu.

 

BU ÖRNEKLERİ ÇOĞALTMAK MÜMKÜN

Örneğin Mersin’in merkez Akdeniz İlçesinde Çilek Mahallesi’ndeki 138 Cadde’de birçok defa belediyelere bildirilmesine rağmen bozulmanın giderilmediği yoldaki çukurlar tehlike yaratmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesinin hizmet alanında yer alan cadde ile ilgili vatandaşlar çözüm bekliyor.

Yine bir başka örnekte merkez Toroslar İlçesi Çağdaşkent Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde su borusunun patlamasından dolayı yol boyu oluşan çamurun günlerdir temizlenememesi hem ulaşımı hem trafiği olumsuz etkiliyor.

Büyükşehir Belediyesi yol, bakım onarım ekiplerinin Toroslar’da Akbellen Mahallesinde Tedaş civarındaki kaldırımlar için başlattığı yenileme işlemini yarım bırakmasına da tepkiler sürüyor.

Öte yandan bakımsızlık yaylalarda da kendini gösteriyor. Toroslar ilçesi Ayvagedigi Mahallesi’nde Aktaş Caddesi mevkiinde mezarlık yolunda ki logar kapakları büyük tehlike arz ediyor. Yöre halkı kendi imkanları ile zaman zaman iyileştirme yapsa da belediyelerin el atması bekleniyor. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA