SİLİFKELİ KADIN GİRİŞİMCİYE, BAKAN PAKDEMİRLİ’DEN ÖDÜL | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SİLİFKELİ KADIN GİRİŞİMCİYE, BAKAN PAKDEMİRLİ’DEN ÖDÜL


 

Haber Merkezi

 

Mersin’in Silifke ilçesinden kadın girişimci Gülsüm Gülnaz’ın, ‘Pozitifköy’ adlı kırsal turizm projesi, Avrupa Birliği (AB) Kırsal Kalkınma Programı (IPARD) desteği almaya hak kazandı.

Kadın girişimci Gülnaz, “2021 Yılı IPARD Yatırımcı Buluşması” programında destek aldığı için Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından ödüllendirildi.

Bakanlığın projeleri arasında en iyiler arasında yer alan ‘Pozitifköy’ün büyük başarılara imza atacağını söyleyen Gülsüm Gülnaz, “Bize yıllar boyunca doğdunuz yer değil doyduğunuz yer önemli dediler. 50 yaşımdan sonra bu felsefenin ne kadar tutarsız olduğunu anladım.

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'nin de ifade ettiği gibi; insanımıza, gençlerimize doğdukları yerde refah içinde yaşamanın değerini hatırlatmalıyız. Mümkün olduğunca doğduğumuz yerlerde mutlu ve huzurlu yaşamanın, doğduğumuz yerlere değer katmanın yollarını bulmalıyız. Bu inançla, ‘Hadi Gel Köyümüze Geri Dönelim’ kampanyasına katılmış ve doğduğum coğrafyada Pozitifköy adlı bir kırsal turizm projesi için harekete geçmiş bulunuyoruz. Detaylı bilgiler Nisan ayından itibaren paylaşılmaya başlanacak inşallah... Bize inanıp destek veren ve verecek olan herkese şükranlarımı sunarım’’dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA