MIP’İ SAVUNAN BAKANDAN KONTEYNER LİMANI’NA TEK CÜMLE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MIP’İ SAVUNAN BAKANDAN KONTEYNER LİMANI’NA TEK CÜMLE


 

MIP’in limandaki temel atma töreninde yargı sürecine rağmen projenin meşruluğunu savunan Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu, kentin yıllardır mahrum bırakıldığı Konteyner Limanı için ise sadece bir cümle kurarak, Etüt proje çalışmalarımız da devam etmektedir” dedi.

Hediye Eroğlu

 

Mersin Limanı işleticisi MIP, tüm tepkilere ve devam eden yargı sürecine rağmen Atatürk Parkı’nda denizi doldurarak büyüme projesinin temelini düzenlenen törenle attı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun beklenmesi nedeniyle 1,5 saat gecikmeli başlayan törene; Mersin Valisi Ali İhsan Su ile AKP Mersin Milletvekili Hacı Özkan ve Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ile çok sayıda davetli katıldı.

Bakan Karaismailoğlu, nükleer övgüsü yapmayı ihmal etmediği konuşmasında, MIP’in yargıya taşınan genişleme projesini ise adeta can siperhane savundu. Genişleme çalışmalarının sözleşmenin gereği olduğunu da ileri süren Bakan Karaismailoğlu,  eleştirileri ise, “Maalesef her hangi bir gerçekliği olmayan, bizleri üzen haberlerde kamuoyu ile paylaşıldı. Öncelikle Mersin Limanı genişleme projemiz işletme hakkı sözleşmesi gereğince belirlen sınırlar çerçevesinde planlanmıştır. Yani limanımızı genişletirken Atatürk Parkı bu alanın sınırları dışında yer almaktadır. Dün oluğu gibi yarın da Mersinli vatandaşlarımız ve geleceğimiz çocuklarımız Atatürk Parkı’nın kendilerine sunduğu konfor ve imkanlardan faydalanmaya her zaman devam edeceklerdir” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA