VALÝ SU, YENÝCE LOJÝSTÝK MERKEZÝ’NDE ÝNCELEMELERDE BULUNDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALÝ SU, YENÝCE LOJÝSTÝK MERKEZÝ’NDE ÝNCELEMELERDE BULUNDU


 

Haber Merkezi

 

Vali Ali Ýhsan Su, 515 bin metrekare alanda hizmet verecek olan; içerisinde idari ve sosyal hizmet binalarý, vagon atölyeleri ve gözetleme kulesinin yer alacaðý ve ülkemizin önemli lojistik üslerinden biri olmasý hedeflenen Yenice Lojistik Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Ziyaretleri sýrasýnda Vali Ali Ýhsan Su’ya; Tarsus Kaymakamý Kadir Sertel Otcu, TCDD 6. Bölge Müdürü Oðuz Saygýlý, TCDD Taþýmacýlýk A.Þ. Adana Bölge Müdürü Naci Özçelik ve diðer yetkililer eþlik etti.

 

Yenice Lojistik Merkezi’nde incelemelerde bulunarak gelinen son aþama hakkýnda yetkililerden bilgi alan Vali Su, Lojistik Merkezi’nin hem Orta Doðu ve Uzak Doðu’ya hem de ülkemizin diðer bölgelerine önemli bir lojistik hizmeti saðlayacaðýnýn önemine vurgu yaparak merkezin tam olarak faaliyete geçtiðinde ilimizin önemli bir lojistik üssü olmasýna büyük katkýlar sunacaðýný dile getirdi.

 

Yenice Lojistik Merkezi ziyaretinin ardýndan incelemelerini Taþkent ve Týrmýl Lojistik Müdürlükleri ile devam ettiren Vali Ali Ýhsan Su, yürütülen faaliyetler hakkýnda yetkililerden bilgi alarak çeþitli istiþarelerde bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA