SUSUZ KALAN BESİCİNİN İMDADINA BELEDİYE YETİŞTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SUSUZ KALAN BESİCİNİN İMDADINA BELEDİYE YETİŞTİ


 

Akdeniz Belediyesi bölgesindeki kırsal mahallelerde besicilik yapan yapanlarında imdadına yetişiyor. Sondaj makinesi arızalanan Abdullah Kaçmaz’ın hayvanlarının susuz kalmaması için talep ettiği su tanker ile aynı gün ulaştırılarak mağduriyeti önlendi.

HEDİYE EROĞLU

 

Bütünşehir Yasası ile 65 mahalle ve 30 bin hektarın üzerinde hizmet alanına sahip Akdeniz Belediyesi, yoğun çalışma mesaisini sürdürürken susuz kalan besicinin de imdadına yetişti!

Anadolu Mahallesi’nde besicilik ile uğraşan bir Abdullah Kaçmaz isimli besicinin sondaj makinasının arızalanması ile hayvanları susuz kaldı. Hayvanlarının susuz kaldığını belirterek belediyeden yardım isteyen Kaçmaz için ekipler hemen harekete geçerek, bölgeye bir adet su tankeri ulaştırdı. Su tankerinin bölgeye ulaştırılması ile Kaçmaz’ın su sorunu giderildi.

 

“ŞAŞIRDIK, ÖNEMSEMİŞLER”

Diyarbakır’dan 34 sene önce Mersin’e gelen 49 yaşındaki Abdullah Kaçmaz, o tarihten günümüze ailesinin besicilik işlerini devam ettirerek geçimini sağlıyor. Yaklaşık 5 yıl önce satın aldığı sondaj makinesinin arızalanması ile sahip olduğu 50 adet büyükbaş hayvanı ile mağdur olan Kaçmaz, daha önce bölgede incelemeler yapan Akdeniz Belediyesi yetkililerinin olası bir sıkıntı anında kendilerini aramaları isteğini hatırlayarak, belediyeyi aradı.

Aynı gün kendisine dönüş yapan ekipler karşısında şaşkınlık yaşayan Kaçmaz, bir tanker su gönderilmesi ile hayvanlarını susuzluktan kurtardı.

Ertesi gün de sondaj makinesinin tamirini yaparak sorununu çözüme kavuşturan Kaçmaz, “Ekiplerin bu kadar çabuk gelmesin şaşırdık . Demek ki bizi önemsemişler. Hayvanlara duyarlılık göstermişler. Teşekkür ediyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA