"BASIN, MİLLETİMİZİN MÜŞTEREK SESİ, GÖZÜ, KULAĞIDIR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

"BASIN, MİLLETİMİZİN MÜŞTEREK SESİ, GÖZÜ, KULAĞIDIR”


 

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Doğru ve tarafsız bilgiye kısa sürede ulaşmamızı sağlayan gazetecilik mesleğinin, bu anlamda sorumluluğunun da büyük olduğunu belirten Başkan Yılmaz; "Basın, milletimizin müşterek sesi, gözü, kulağıdır” dedi.

Başkan Yılmaz; “Gazetecilik; fedakârlık, sorumluluk isteyen ve zor şartlar altında yapılan önemli bir meslektir. Meslek ilkeleri ve değerlerini ön planda tutarak kamuoyunu doğru bilgilendiren, görevlerini büyük bir emek ve hassasiyetle yerine getiren basın mensuplarımızın çalışmaları takdire şayandır. Toroslarımızın, kentimizin gelişmesinde, hemşehrilerimizin doğru habere ulaşmasında katkılar sunan değerli basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. 10 Ocak 1961'de 212 sayılı kanun ile yürürlüğü girerek kutlanmaya başlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde, tüm basın camiasının Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, sağlık, huzur ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA