PERDE 1 PUANLA KAPANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PERDE 1 PUANLA KAPANDI


 

Tarsus İdman Yurdu ilk yarının son maçında Kırklarelispor karşısında aldığı 1 puan ile devreyi 24 puan ile 12’nci sırada tamamladı

ALİ ŞANLI

TFF 2’nci Lig Kırmızı Gurupta ilk yarının son maçına çıkan Tarsus İdman Yurdu, perdeyi 1-1 beraberlikle kapattı. İlk yarının son haftasında Kırklarelispor deplasmanına çıkan Sarı Lacivertli ekip maça çok kötü başladı. Maçın hemen başında 6’ncı dakikada 1-0 geriye düşen Tarsus ekibi biraz toparlansa da aradığı golle bir türlü ulaşamadı.

Gol geciktikçe strese giren Tarsus İdman Yurdu az sayıda yakaladığı pozisyonları gole çevirme becerisini gösteremeyince ilk yarı ev sahibin üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıya daha istekli başlayan Tarsus ekibi rakibi üstünde baskı kurmaya başladı. Baskılı oyunun karşılığını 56’ncı dakikada Şirin ile eşitli yakaladı 1-1.

 Geriye kalan dakikalarda her iki ekipte gol atma becerisi gösteremeyince takımlar puanı paylaştılar. Tarsus İdman Yurdu aldığı 1 puan ile ilk yarıyı 24 puan ile 12’nci sırada tamamladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA