MERSİN’DE 2020 YILI MAKİNE İKMAL FAALİYETLERİNDE HEDEFLER AŞILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE 2020 YILI MAKİNE İKMAL FAALİYETLERİNDE HEDEFLER AŞILDI


 

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü 2020 yılı makine ve ikmal programlarında hedefleri aştı.

Haber Merkezi

Bölge Müdürlüğünün 2020 yılı bina ve tesislerden büyük onarım olarak 2 adet toplu koruma binası, 3 adet ilk müdahale ekip binası, 1 adet fidanlık duvar tesisi yapıldı. Ayrıca 6 adet yangın havuzu yapımı, 5 adet fidanlık drenaj kanalı, üretim parseli, gölgelik ve sundurma, 7 adet fidanlık muhtelif makine teçhizat alımı programa uygun olarak yapıldı.

 2020 yılında; 32 adet orman yolları yol şebeke plan yapımı, 123 km Yeni Orman Yolu, 46 km Orman Yolunun Büyük Onarımı, 86 km Sanat yapısı, 25 km Yangın Emniyet Yol yapımı ve 62 km Traktör Yolu yapımı gerçekleşti.

Bölge Müdürlüğünün araç parkına 50 adet ilk müdahale aracı ve 1 adet arazöz eklendi. Ayrıca 2020 yılı içerisinde makine performansları bağlamında dozer, greyder ve ekskavatör kullanımında 28 Orman Bölge Müdürlüğü içerisinde 1. sırada yer aldı.

Bölge Müdürlüğümüzce ilan edilen 28 yayladan 6’sının üzerindeki binalar daha önceki yıllarda sabit kıymetlere alınarak kiralama işlemleri yapıldı. Geriye kalan 22 adet yaylada bulunan 716 adet binanın sabit kıymetlere alınma işlemleri tamamlandı.

Operatör, şoför ve göreve yeni başlayan işletme şeflerine yönelik eğitimler verildi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA