DEVAMI GELSİN!... | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEVAMI GELSİN!...


 

Son anda Türkiye’ye çekilen 2020 Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası’nın adresi olan Mersin, Akdeniz Oyunları kapsamındaki yapılan tesislerin kaderine terk edilmeyerek, daha fazla organizasyonun kente verilmesini istiyor.

ALİ ŞANLI

 

Avrupa Cimnastik Birliği (UEG) 2020 faaliyet programında yer alan, 09-20 Aralık tarihleri arasında Azerbaycan'da yapılması planlanan 2020 Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye'ye alımdı.

Şampiyonanın Türkiye’de ki adresi ise Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan ve hazır vaziyette organizasyon bekleyen Mersin’deki Olimpik Cimnastik Salonu oldu. Organizasyona, 16 ülkeden 88 sporcu katılırken şampiyona pandemi gölgesinde yapıldı. Organizasyon elde edilen başarılar ile yaygın basında sıkça yer alırken kentte ise tanıtım yapılmaması nedeni ile bir çok spor sever ekran başında olamadı.

Avrupa’nın yakından takip ettiği Şampiyonayı Mersin’li spor severlerin turnuvadan habersiz geçirmesi kenti yönetenlerin eksikliği olarak değerlendirildi.

 

TESİSLER YATIYOR!

Akdeniz Oyunları kapsamında Mersin’e yapılan bir çok tesisin neredeyse atıl durumda kalması, hemen hemen hiçbir büyük organizasyonun Mersin’e verilmemesi yıllardır kentte tartışılırken, 2020 Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası’nda elde edilen ev sahipliği başarısı Mersin’de seslerin yükselmesine nende oldu.

Mersinli spor severler şampiyonanın ardından diğer branşlarda da büyük organizasyonların yapılması talebi artarken hazır durumlardaki tesislerin kaderine terk edilmemesi istendi.

Bilindiği gibi Akdeniz Oyunları kapsamında Mersin’e 25 bin kişilik stadyum, bin kişilik voleybol salonu, 10 bin kişilik spor salonu ve kapalı yüzme havuzu ile teniz kortları yapılmıştı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA