SU BASKINLARINDAN ETKİLENEN VATANDAŞLARA DESTEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SU BASKINLARINDAN ETKİLENEN VATANDAŞLARA DESTEK


 

Haber Merkezi

Akdeniz Belediyesi, kentte birkaç gün önce etkili olan yağışlar sonucu oluşan su baskınlarından etkilenen mağdur vatandaşların yaralarını sarıyor.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatı üzerine harekete geçen Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personeli, geçtiğimiz günlerde kentte yaşanan güçlü sağanak yağışlar nedeniyle meydana gelen yağmur suyu ve kanalizasyon suyu baskınlarında zarar gören ilçe sakinlerinin yardımına koştu.

Müdürlüğe bağlı ekipler, evlerini taşan yağmur suları veya tıkanan kanalizasyonlardan gelen su basan vatandaşların evi ile eşyalarının temizliğini ve hijyenini gerçekleştirdi. Ayrıca maddi manevi mağduriyet yaşayan vatandaşlara acil gıda paketleri ekipler tarafından teslim edildi.

Öte yandan müdürlük bünyesinde görevli psikolog ve sosyolog da mağdur olan bu vatandaşları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyip not aldı, ayrıca manevi anlamda destek vermeye çalıştı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA