KURDALİ MAHALLESİ’NDE YANAN EVİ TOROSLAR BELEDİYESİ ONARDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KURDALİ MAHALLESİ’NDE YANAN EVİ TOROSLAR BELEDİYESİ ONARDI


 

Toroslar Belediyesi, Kurdali Mahallesi’nde çıkan yangın sonucu evi kullanılmaz hale gelen Taştan ailesinin yardımına koştu.

Haber Merkezi

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışarak ihtiyaç sahibi ailelerin her an yanında olan belediye, evin bakım, onarım ve boya çalışmalarını kısa sürede yaparak Taştan ailesine teslim etti.

Evde eşiyle birlikte yaşayan 70 yaşındaki Celal Taştan, evinin yeni halini görünce sevincini gizleyemeyerek, yardım talebini geri çevirmeyen Başkan Yılmaz'a teşekkür etti.

Taştan; " Bu zor günümüzde bize yardımcı olan Başkanımıza çok  teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Yangından dolayı harap olan evimizin tüm tesisatları, Toroslar Belediyemiz tarafından  yenilendi. Kapılarımız, pencerelerimiz, duvarlarımız tamir edilerek boyandı. Eksik bir şey kalmadı" ifadelerini kullandı.

 

"BİR TELEFON KADAR YAKININIZDAYIZ"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da Taştan ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek; "Acılar paylaşıldıkça azalır, mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır. Tek hedefimiz halkımızın huzur ve güvenliği. Bir telefon kadar yakınınızdayız. Taştan ailesine yeni evlerinin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA