MASTER LİGİ BAŞLIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MASTER LİGİ BAŞLIYOR


 

Toplamda 18 takımın 40 ve 50 yaş kategorilerinde mücadele edeceği Master Ligi başlıyor.

ALİ ŞANLI

 

Orta Anadolu Masterler Federasyonu Lig Fikstürü Mersin’de çekildi. Federasyon Başkanı Rıdvan Şirvani, Lig koardinatörü Şenol Kırsakal ve yöneticiler Yavuz Durumel ile Gürsel Akpınar fikstür çekiminde hazır bulundular. Fikstür çekiminin Mersin’de yapılması nedeni ile Aamatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mithat Ertaş, Akdeniz Belediyesi Kültür ve Spor Müdürü Ali Uçar da fikstür çekimine katıldı.

Toplamda 18 takımın 40 ve 50 yaş kategorilerinde mücadele edeceği şampiyonanın pandemi kurallarına uygun şekilde düzenleneceğinin altı çizildi.

Fikstür çekimi öncesi Federasyon Başkanı Rıdvan Şirvani yaptığı açılış konuşmasında; 2020 yılında önce pandemi, sonrasında yangın ve depremlerde yaşamlarını yitirenleri anarak, bunların son bulmasını diledi. “Önce insan sağlığı” diyen Deprem felaketinin son bulmasını dileyen Şirvani, “Umarım pandemi önümüzdeki aylarda etkisini yitirir ve bizde sağlıklı bir şekilde spor yaşamımıza döneriz. Lige katılacak tüm takımlarımıza sağlıklı kazasız belasız bir lig diliyorum” dedi.

Ligin 8’inci yılı İstişare Toplantısı ise 2020-2021 OAMF Lig statüsü üyelerinin oylamalarıyla revize edilip, 18 dernek takımla 40 yas ve 50 yas grup kuraları çekildi. Karşılıklı plaket töreninin ardından Mersin Karacailsayas’ın organize ettiği veda yemeği ile yeni sezon açılışı tamamlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA