GİZLİ YÖNETİM! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GİZLİ YÖNETİM!


 

Mersin İdman Yurdu’nun devamı olarak ‘şehrin takımı’ iddiasıyla profesyonel liglerde kenti temsil eden İçel İdman Yurdu’nun sessiz sedasız kongreye gitmesi eleştirilere neden oldu!

ALİ ŞANLI

TFF 3’ncü ligde mücadele eden İçel İdman Yurdu Sessiz sedasız yönetimini değiştirerek yeni yönetim kurulunu  kurdu. 3’ncü Ligde lider konumda olan Kırmızı Lacivertli ekip daha güçlü yönetim kurarak ligde ki hedeflediklerine daha rahat ulaşmak istiyor . Bu doğrultuda kendi bünyesinde dışa kapalı yapılan seçimle yönetim kurulunu belirledi.

Her fırsatta Kentin takımı olduğunu, Belediyelerden destek bulamadığını dile getiren İçel İdman Yurdu kulübü yönetiminin sessiz sedasız kongre yapması, yönetimi değiştirmesi bu nasıl bir çelişki dedirtti. Mersin spor kamuoyu tarafından gizli yapılan seçimin ardında ise Başkanlık makamına Metin Saltık tekrardan otururken daha önce Mersin İdman Yurdu yönetiminde de yer alan bazı eski yöneticilerde İçel İdman Yurdu yönetimine girdiği görüldü.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA