TİY TARAFTARI İLE BULUŞUYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY TARAFTARI İLE BULUŞUYOR


 

TFF’den stadyumlarda ki loca kapasitesi kadar seyirci alınacağı kararının ardından Tarsus İdman Yurdu’ndan taraftarını sevindirecek hamle geldi.

ALİ ŞANLI

Tarsus Şehir Stadyumunda yapılacak teknik çalışmanın ardından taraftarlar maçlara alınacak.. Tarsus İdman Yurdu resmi Facebook hesabından yaptığı açıklamada TFF yetkilileri ile görüşmelerin sürdüğünü duyurdu.

Tarsus İdman Yurdu resmi Facebook hesabından müjdeyi bu şekilde verdi; “Geçtiğimiz Mart ayında dünyayı kasıp kavuran ve halen devam eden Covid-19 salgını süresince alınan kararlar gereği yeşil sahalar bir süredir  ‘sessiz’ kalmıştı. Daha sonra, Türkiye Futbol Federasyonu’nun Ekim ayında Riva Tesislerinde yaptığı yönetim kurulu toplantısı sonrasında, stadyumlara ‘Loca kapasiteleri kadar seyirci alınabilecek. Taraftarlar maç boyu loca içinde kalacak’ dedi. Bu bağlamda; Kulübümüz bir süredir yaptığı görüşmeler sonucun da, bu haftadan itibaren iç sahada oynanacak olan müsabakalarda loca uygulamasına geçmek için müracaatlarını yapmıştır. Gerekli teknik çalışmaların tamamlanması ve TFF’nin izni ile ‘çubukluya gönül vermiş’ taraftarlarımızın sesini, gücünü yanımızda hissetmiş olacağız’.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA