İYİ PARTİ’DEN GİŞ-DER’E ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İYİ PARTİ’DEN GİŞ-DER’E ZİYARET


 

Haber Merkezi

İYİ Parti Mersin İl Örgütü, GİŞ-DER’e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret esnasında tarım işçilerinin sorunlarını dinleyen İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, sorunların çözümü noktasında gerek yerelde gerekse de genel merkezde el birliği oluşturacaklarını kaydetti.

Tarım işçileri başta olmak üzere tüm güvencesiz işçilerin mücadele kapısı Güvencesiz İşçiler Derneği (GİŞ-DER)’e destek ziyaretleri sürüyor. Son olarak İYİ Parti Mersin İl Örgütü, derneğe ziyaret gerçekleştirdi.

“SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN HERKES KATKI SUNMALI”

Dernek Başkanı Abdusselam Kutlu, İYİ Parti yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, üyelerinin Çukurova Bölgesi’nde çalışırken yaşadığı sorunları aktardı. Özellikle tarım işçilerinin yaşadığı servis ve güzergah sorunlarının altını çizen Kutlu, son olarak Erdemli’de meydana gelen kazada yaşamını yitiren tarım işçilerine vurgu yaptı. Bu ölümlerin tarım işçilerinin alın yazısı olmadığını söyleyen Kutlu, herkesin elini taşın altına koyarak bu kanayan yaranın son bulması için çözüme katkı sunması gerektiğini belirtti.

“SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN EL BİRLİĞİ YAPACAĞIZ”

İYİ Parti Mersi İl Başkanı Mehmet Dutar da, sorunların çözüme kavuşması için çaba sarf edeceklerini kaydederek, gerek yerelde gerekse de genel merkezde tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesi için el birliği yapacaklarını söyledi. Dutar, “Her koşulda sorunların nihai bir çözüme kavuşması için emekçi kardeşlerimizin yanındayız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA