CUMHURİYET KUPASI SKEET YARIŞMALARI SONA ERDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CUMHURİYET KUPASI SKEET YARIŞMALARI SONA ERDİ


 

Haber Merkezi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 97’nci yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen “Cumhuriyet Kupası Skeet Yarışmaları” tamamlandı.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu'nun 2020 faaliyet programında yer alan ve 30 Ekim-01 Kasım tarihlerinde Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Erdemli Atış Poligonu’nda; 11 ilden 60 sporcunun katılımı ile düzenlenen “Cumhuriyet Kupası Skeet Yarışmaları” yapılan Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Ufuk Arman ve Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’inde izlediği final müsabakaları ile sona erdi.

Cumhuriyet Kupası Skeet Yarışmaları final müsabakaları sonunda dereceye giren sporculara ödüllerini Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu başkanı Ufuk Arman, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Ahmet Kılınç tarafından verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA