TOROSLAR, 2’NCÝ KAR FESTÝVALÝNE HAZIRLANIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR, 2’NCÝ KAR FESTÝVALÝNE HAZIRLANIYOR


 

Haber Merkezi

Geçtiðimiz yýl büyük ilgi ve coþkuyla gerçekleþen Toroslar Kar Festivali'nin ikincisi 31 Ocak 2021 tarihinde yapýlacak.

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz; "Hemþehrilerimiz, doðanýn, karýn, kýþ sporlarýnýn, eðlencenin ve açýk hava etkinliklerinin tadýný doyasýya çýkaracak" dedi.

Toroslar'ýn 1453 rakýmlý Arslanköy Yaylasý'nda Kar Festivali düzenleyerek, Mersin'in yaný sýra Çukurova bölgesinde bir ilki gerçekleþtiren Toroslar Belediyesi, festivalin ikincisine hazýrlanýyor.

Tüm Türkiye'ye kýþ turizminin ve sporlarýnýn Toroslar'da da yapýlacaðýnýn en güzel mesajýnýn verildiði festival, 31 Ocak 2021 tarihinde yine Arslanköy yaylasýnda gerçekleþecek.

Ýlk yýlýnda; Kar Voleybolu Türkiye Þampiyonasý, Kýzaklý Kayak, Buz Heykel Sergisi, Kayaklý Koþu, Kardan Adam Yarýþmasý, Snowboard, Yamaç Paraþütü, animasyon gösterileri ve Rap müziðin sevilen ismi EYPÝO konseriyle dolu dolu geçen ve yaklaþýk 20 bin kiþinin katýldýðý festival, ikinci yýlýnda da büyük coþkuya sahne olacak.

TOROSLAR KARFEST BÜYÜK ÝLGÝ GÖRDÜ

"Toroslar'da kýþ da güzel” diyen Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, Toroslar'ýn kýþ turizmi konusunda önemli bir potansiyele sahip olduðunu belirterek, Kar Festivali'ni geleneksel hale getirmenin mutluluðunu yaþadýklarýný söyledi.

Festivalin, çocuk, genç, yaþlý herkes tarafýndan büyük ilgi gördüðünü belirten Baþkan Yýlmaz; "Toroslar'ýn zirvesinde Kar Festivali düzenleyerek, Mersin'in yaný sýra Çukurova bölgesinde bir ilki gerçekleþtirdik. Arslanköy Yaylamýzda hemþehrilerimizle buluþturduðumuz ve il dýþýndan da birçok misafiri aðýrladýðýmýz festival ile Mersin'de kýþ turizmi ve sporlarý konusunda bir çýðýr açtýk. Þimdi de bu festivali geleneksel hale getirmenin mutluluðu içerisindeyiz. Festivalimizi inþallah 31 Ocak 2021 tarihinde yine hemþehrilerimizle buluþturacaðýz" diye konuþtu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA