YEDİEMİN DEPOLARINDA BİNLERCE ARAÇ ÇÜRÜYOR… | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YEDİEMİN DEPOLARINDA BİNLERCE ARAÇ ÇÜRÜYOR…


 

Haber Merkezi

Mersin Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Baki Şimşek TBMM Genel Kurulunda söz aldı. İcra müdürlüklerince haczedilen malların tutulduğu Yediemin depolarıyla ilgili söz alan Milletvekili Şimşek; “Yediemin depolarında binlerce araç çürüyor, milli servet yok oluyor” şeklinde konuştu. Milletvekili Baki Şimşek konuşmasının devamında; “Sıfır ve ikinci el araç fiyatları aldı başını gidiyor. Artık neredeyse borsa gibi, araba fiyatları anlık değişim gösteriyor. Bir yandan da milyonlarca lira değerindeki araçlar çürümeye terk ediliyor. İcralık olan, trafik cezalarından veya başka sebeplerden dolayı yediemin depolarına çekilen araçlar mevzuattan ve prosedürden kaynaklanan veya uzlaşmazlıklardan kaynaklanan sebeplerden dolayı yediemin depolarında aylarca bekletiliyor ve hurdaya çıkartılıyor. Yediemin depolarında neredeyse araçların içerisinden artık otlar çıkıyor. Bu millî servetin heba edilmemesini, bir yasal düzenleme yapılmasını talep ediyorum.

Seçim bölgem olan Mersin'de 300 milyon liraya yakın değeri olan araç, mobilet ve motosiklet yediemin depolarında çürümeye terk edilmiş durumda. Bunlarla ilgili bir çözüm bulunması hem piyasaları rahatlatacak, araç fiyatlarında bir ucuzlamaya sebebiyet verecektir hem de millî ekonomiye katkı sunacaktır. Bu konuda mutlaka bir düzenleme yapılmasını talep ediyor, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  • Gönderen : Ahmet erturk - Tarih : 21/10/2020 - 17:59:43
    Hangi ülkede böyle bir uygulama var acaba.Araca kısıtlama yapılıp kullanılmıyor.ekonomik olarak zarar oluşuyor.Yasa düzenleyerek buna son verilmeli.


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA