FUTBOL KÖTÜ 3 PUAN İYİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FUTBOL KÖTÜ 3 PUAN İYİ


 

Evinde oynağı Erokspor maçında iyi bir futbol sergilemeyen İçel İdman Yurdu, son dakikalarda bulduğu gol ile karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı!

ALİ ŞANLI

TFF 3’nci lig 3’ncü gurupta mücadele eden İçel idman Yurdu evinde ağırladığı Esenler Erokspor karşısında ilk yarıyı çöpe attı. Maça kötü başlayan Mersin ekibi ilk 20 dakika içinde rakibine 4 net pozisyon verdi. Konuk takım Erokspor, bu pozisyonlardan birini gole çevirince oyun üstülüğünü tümüyle ele geçirdi. 20’nci dakikada 1-0 öne geçen İstanbul ekibi, ilk yarı çok rahat maç çıkardı. İlk yarıyı sahasında çıkamayarak kötü bir oyun sergileyen Kırmızı Lacivertli ekip soyunma odasına 1-0 mağlup gitti.


İÇEL İKİNCİ YARI DEĞİŞTİ

İkinci yarıya ekipler aynı 11’lerle çıktı. İlk yarıya göre ikinci yarıya daha hareketli başlayan İçel idman Yurdu oldu. İkinci yarının başlarında rakip takımın üstüne yüklenen Kırmızı -Lacivertli ekip, istediği gol pozisyonları bulmaya başladı.

Ceza sahasında çoğalmakta zorlanan İçel, biraz da şansın yardımı ile 70’de golü bularak eşitliği sağladı 1-1. Golün şokunu atan konul ekip tabeladaki eşitliği bozmak için oyunun kontrolünü tekrar eline aldı. Maçın son dakikaların da Erokspor, İçel İdman Yurdu kalesini ablukaya aldı. Erokspor’un yüklendiği dakikalarda kontra atağa kalkan Kırmızı-Lacivertli ekip bulduğu son dakika golü ile kötü oynadığı maçta 2-1 öne geçerek, çok değerli 3 puan aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA