“NEREDE NE KADAR MAAŞIN VAR, ÇIK AÇIKLA” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“NEREDE NE KADAR MAAŞIN VAR, ÇIK AÇIKLA”


 

CHP Tarsus Belediye Meclis Üyesi Yusuf Ziya Ateş gece yarısına yaklaşırken sosyal medya hesabından CHP İlçe Başkanı Ozan Varal’ı hedef alan bir paylaşım yaptı.

CHP Meclis üyesi Yusuf Ziya Ateş yaptığı paylaşımda, CHP İlçe Başkanı Ozan Varal’a “Nerede ne kadar maaşın var? Çık Açıkla” sorusunu sordu.

Yusuf Ziya Ateş’in neden böyle bir paylaşım yaptığı biranda birçok kişi tarafından merak edilirken, Ozan Varal’a yakın isimler Ateş’in yaptığı bu paylaşımın altına çeşitli yorumlar yazarak duygu ve düşüncelerini dile getirmeye başladılar.

Yapılan yorumlara cevap veren Ateş ile yorum yapan kişiler arasında gerilmelerin yaşandığı da yazılanlardan anlaşılmakta.

CHP’li bir Belediye Meclis Üyesinin, CHP Tarsus İlçe Başkanına neden böyle bir soru sorma gereği duyduğu Tarsus kamuoyunda merak konusu olurken daha geniş bir açıklamanın Meclis üyesi Yusuf Ziya Ateş tarafından yapılıp yapılmayacağı da ayrıca beklenmekte.

Öte yandan bu paylaşımla ilgili olarak CHP İlçe Başkanı Ozan Varal'ın bir açıklamasının olup olmayacağı da kamuoyu tarafından yine merakla beklenmekte. (Tarsus Merhaba Gazetesi)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA