GÜLNAR’DA ORMAN YANGINI TATBİKATI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜLNAR’DA ORMAN YANGINI TATBİKATI


 

Haber Merkezi

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Gülnar Orman İşletme Müdürlüğü bünyesindeki orman yangınlarında görev alan personele yönelik eğitim ve tatbikat gerçekleştirildi.

Işıklı Mahallesi Çayır Mevkiindeki alanda gerçekleşen tatbikata Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Bölge Müdür Yardımcısı Durmuş Bilal Akkuş, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Alper, Gülnar Orman İşletme Müdürü Muharrem Şahin, Öz Orman-İş Sendikası Mersin Şube Başkanı Halim Taşkın, müdür yardımcısı, orman işletme şefleri, orman muhafaza memurları, yangın işçileri ve gönüllüler katıldı.

7 arazöz, 3 su tankı, 6 ilk müdahale aracı, 13 teknik personel, 40 orman muhafaza memuru ve 71 yangın söndürme işçisinin katıldığı tatbikatta Bölge Müdürü Akduman, orman yangınıyla ilgili gelen ihbarlara ekiplerin en kısa sürede yangının aşamalarını gözetmeksizin karadan ve havadan müdahale edildiğini ifade etti. Ekipler ve vatandaşlar ne kadar eğitilir ve duyarlı hale getirilirse orman yangınlarıyla mücadelede o kadar başarılı olunacağını belirtti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA