GÜLTAK 1 MAYIS’TA, SERALARDA ÇALIŞAN TARIM İŞÇİLERİNİ ZİYARET ETTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜLTAK 1 MAYIS’TA, SERALARDA ÇALIŞAN TARIM İŞÇİLERİNİ ZİYARET ETTİ


 

Haber Merkezi

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla, Adanalıoğlu beldesinde, biber seralarında çalışan tarım işçilerini ziyaret etti. Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyareti nedeniyle bir açıklama yapan Gültak; “1 Mayıs Bayramı’nda, tarım işçilerimizi ziyaret edip, bayramlarını kutlamak istedik. Tabi burayı daha önce de ziyaret etmiştik. Çünkü burası çok önemli bir yer; Türkiye’nin en önemli yaş sebze-meyve üretim bölgesi. Akdeniz ilçemiz, sanayisi, limanı, turizmi ve tarımsal üretimiyle çok önemli bir bölge. Bu ziyaretimizle, hem işçilerimizin bayramını kutladık, hem de onlara buranın ne kadar önemli olduğunu, çok önemli bir iş yaptıklarını anlatmaya çalıştık. Seralarda çalışan işçilerimize eldiven, maske ve dezenfektan da dağıttık. Çünkü istiyoruz ki hem işçilerimiz salgından korunsun, hem de buradan üretilen ürünlerimiz, Türkiye’ye ve tüm dünyaya sağlıklı ve temiz bir şekilde ulaşsın” dedi.

“İHTİYAÇ SAHİBİ TÜM İNSANLARIMIZA ULAŞACAĞIZ”

Akdeniz Belediyesi olarak, Koronavirüs salgınına karşı verdikleri mücadeleyi de anlatan Başkan Gültak, “Özellikle sokağa çıkamayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her gün 20 bin ekmek dağıttık. Dağıttığımız dezenfektan şişeleri 50 bini bulurken, binlerce maske ve eldiven de dağıttık. Bugün de gıda kolilerinin dağıtımına başladık. Ramazan ayı boyunca 30 bin civarında gıda kolisini, muhtarlarımız, sivil toplum örgütlerimiz ve çalışanlarımızla birlikte insanlarımıza ulaştıracağız. Akdeniz Belediyesi olarak bizler sokaktayız, insanlarımız için çalışıyoruz. Bir kez daha, tarım işçilerimizin, gizli kahramanlarımızın, 1 Mayıs Bayramı’nı kutluyor, nice bayramımızı daha güzel şartlarda kutlamayı Allah’tan niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından Başkan Gültak, seralara girerek işçilerle birlikte biber topladı, kadın tarım işçileriyle sohbet etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA