1 NUMARA MEŞGUL | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

1 NUMARA MEŞGUL


 

Süper Amatör ligde 8’nci hafta geride kaldı.8 maçta 22 puan toplayan Silifke Belediyespor bu haftayı da lider kapattı.

ALİ ŞANLI

Süper Amatör ligde 8’nci hafta geride kaldı.8 maçta 22 puan toplayan Silifke Belediyespor bu haftayı da lider kapattı.Lig 3’ncüsü ile Silifke’de karşı karşıya gelen lider Silifke Belediyespor  zor ve çekişmeli geçen karşılaşmayı 1-0 kazanarak liderlik koltuğunu sağlama aldı.6 puanlık maça çıkan Akdeniz Belediyespor ise mutlak 3 puan için çıktığı maçta kaybederek liderin 7 puan gerisine düştü.

Lig 2’ncisi Erdemli Belediyespor Mersin’de Mersin Yolspor ile karşı karşıya geldi. Çekişmeli ve 4 golün atıldığı maçta galip gelen çıkmadı .2-2 beraberlikle sonuçlanan maçın ardından 2 puan kaybeden Erdemli Belediyespor Silifke Belediyespor’un 4 puan gerisine düştü.

ALTARAF YANIYOR

Zirve yarışı kadar ligde kalama mücadelesi de ligde ilgi çekmeye başladı. Ligden 3 takımın bir alt lige düşeceği düşünülecek olursa her bir puanın önemli olduğu haftalara girildi.Oynanan 8 haftada sadece 1 beraberlik alan Erdemlispor ligin dibine demir atmış durumda 1 puanı bulunuyor.Bir basamak üstündeki Akdenizgücü’nün 3 beraberlik aldığı 8 haftada 3 puan ile 13’ncü sırada yer aldı.

Sürpriz bir şekilde lige çıkan Karacailyas Vetaranlar Kulübü ise  aldığı 4 beraberlik ile 12’nci sırada 4 puanla oturuyor.Tümüyle genç oyuncularla sahaya çıkan Mut İdman Yurdu diğer 3 takıma göre daha iyi durumda.7 puanı bulunan Mut ekibi 11’nci sırada bulunuyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA